Loading... Please wait...

Compară și alege-l pe cel mai bun! Specificații detaliate, suport și recomandări.

Newsletter


Xiaomi lansează MIUI 8.0 cu Meniu DUAL si aplicații duale, în versiune internațională.

Scris pe 30th Sep 2016 @ 9:18 AM

Noua interfata Xiaomi MIUI 8.0 ofera functii duale, unice in piata telefoanelor mobile.

  • Aplicatii duale - Poti sa creezi si sa te loghezi in doua conturi pentru aceeasi aplicatie simultan, incluzand WhatsApp, Facebook si orice alte aplicatii. Functie ideala pentru un utilizator de telefon dual sim, poti mentine active doua conturi simultan pentru cele doua numere de telefon.

  • Meniu Dual (Al doilea spațiu) - Poti sa creezi un al doilea spatiu virtual pe telefonul mobil, spatiu ce va contine un meniu complet nou pe care-l poti configura diferit cu alte informatii. Spre exemplu, vei avea doua ecrane de pornire diferite, doua agende telefonice diferite, doua meniuri cu setari diferite, doua sisteme de securitate cu parole sau amprente diferite, doua galerii cu fotografii diferite. Printr-un simplu click securizat, treci din spatiul 1 in spatiul 2 si meniul se schimba total. Al doilea spatiu este solutia perfecta pentru momentele cand doresti o separare clara in viata ta, spre exemplu spatiul 1 pentru clienti de luni pana vineri si spatiul 2 pentru familie in week-end. Este ca si cum ai avea intr-adevar 2 telefoane intr-un singur aparat, fiecare telefon configurat cu continut diferit.
  • Noua versiune Android 6.0 cu meniu MIUI 8.0 international a fost actualizata pentru urmatoarele modele Xiaomi Redmi 3S, Redmi Note 3 Pro, Redmi Note 4, Mi 5, Mi MAX. Meniul international prezinta limba română completă fără cuvinte netraduse; acces Google Play, suita de aplicații Google cu sincronizare Gmail si Calendar funcțională; recunoastere apelant pentru SMS-uri si numere in format international; setări automate pentru internet; meniul nu contine nicio aplicație chinezească.
  • Utilizatorii ce nu au primit actualizarea de software, sunt rugati sa ne solicite instructiuni prin formularul CONTACT.

 

Daca doriti sa descoperiti toate functiile fantastice, merita sa-l ascultati pe Hugo Barra pana la capat.


 

Xiaomi, nu este doar un producator de telefoane mobile. In plus este un dezvoltator de software custom care asculta feedback-ul utilizatorilor pasionati de modificari. MIUI a facut mereu senzatie prin functile oferite, fiind cunoscut ca "software-ul mind blowing".

Interfata "MIUI" redefineste sistemul de operare Android prin modificari eficiente, adaugari de utilitate fara marketing de producator. Interfata MIUI este in prezent (2016) folosita de 170 milioane utilizatori in toata lumea, fiind posibila instalarea si pe alte marci de telefoane precum Samsung, Sony, HTC, LG, One Plus si Nexus.

 

 

Referinte: Xiaomi, Wikipedia. Stire concepută și interpretată de DualSiM.ro.