Loading... Please wait...

Compară și alege-l pe cel mai bun! Specificații detaliate, suport și recomandări.

Newsletter


Newsletter 15 februarie. Ofensiva 18:9, toti producatorii schimba macazul

Scris pe 16th Feb 2018 @ 12:58 AM

Noul ecran cu aspect 18:9 s-a dovedit cel putin pentru moment o idee potrivita in cazul smartphone-urilor, chiar daca in urma cu doar 5 ani ecranul cinema 21:9 pentru televizoare a esuat lamentabil fiind produs doar de Philips si alti doi, trei.

Schimbarea la fata a telefoanelor mobile, mai lungi si mai inguste, a produs un adevarat cutremur in piata, unii producatori cu simt de observatie precum OnePlus, Xiaomi, Huawei si alti cativa, au oprit la timp productia telefoanelor 16:9 iar altii s-au lansat in cele mai mari reduceri observate vreodata in piata telecom pentru a scapa de stocurile vechi, respectiv pentru a sustine productia unei game noi de telefoane cu noul format de ecran.

Astfel in doar 3 luni de zile, asistam la cel mai mare val de noutati, aproape toti producatori din lume si-au schimbat gama peste noapte, oferind aceleasi configuratii hardware cu o singura schimbare, noul format de ecran 18:9.

Primavara lui 2018 va ramane in istorie ca momentul in care ti-ai cumparat un telefon 16:9 foarte bun la un pret incredibil de mic ori ti-ai cumparat primul telefon cu adevarat diferit din ultimii 8 ani cu noul aspect 18:9.


Cristian C.