Loading... Please wait...

Compară și alege-l pe cel mai bun! Specificații detaliate, suport și recomandări.

  Certificări


2Performant - Affiliate Marketing

  Metode de plată


   1.   Plata la livrare, numerar, cash,
         plătiţi după primirea coletului

   2.   Plata prin transfer bancar,
         ordin de plată

   3.   La sediul nostru, se acceptă şi
         plata cu cardul bancar - POS

   4.   Plata online cu cardul
        

Icon securitate LibraPay 

Newsletter


Despre noi

Reputația și demnitatea sunt valorile noastre, pe care le apărăm în mod personal. Vă așteptăm să ne cunoașteti, pe noi, oamenii care am clădit magazinul www.DualSiM.ro, pentru o experientă reală de credibilitate.

Redefinim și anticipăm evoluția noțiunii de multimedia în fiecare zi prin tot ceea ce întreprindem. Și de ce nu...? În fond suntem o companie multimedia oferind de 17 ani siguranță în comerțul electronic, promptitudine si confort prin livrări în 24 de ore la domiciliu, suport tehnic profesional, specificații tehnice detaliate, recomandări în alegerea produsului potrivit fiecăruia și prețul cel mai bun într-un singur loc.

Cotat Nr. 1 in cautari de specialitate, perceput si ca o publicatie online dedicata tehnologiilor mobile, DualSiM.ro este un exemplu de notorietate in Romania, prima sursa de informatii si specificatii detaliate preluate zilnic de alte magazine, operatori GSM si publicul larg pentru comparatii.

Spre deosebire de alte magazine, DualSiM.ro garanteaza specificatiile telefoanelor mobile prezentate pe site si intelege in cel mai mic detaliu ceea ce vinde. Recomandarile noastre trebuie sa aduca satisfactie si loializare.

  • Magazinul DualSiM.ro aparține firmei Kattara Telecom SRL și este primul magazin online cu tradiție din Romania dedicat produselor multimedia si telefoanelor dual sim!

Ne-am nascut in octombrie 1998 odata cu primele mediatizari ale Internetului in Romania si chiar atunci cand s-a nascut notiunea de computer si CD multimedia. In timp am trecut prin mari schimbari si diversificari ajungand astazi in sectorul telecomunicatiilor mobile multimedia.

Noi, am fabricat si promovat in Romania din anul 2006, istoricele adaptoare dualsim cu meniu interactiv, adaptoare care au avut un succes enorm fiind distribuite in sute de service-uri GSM in intreaga tara, demonstrand potentialul utilitar al tehnologiei si pregatind evolutia spre telefoanele dual sim.

Inca din anul 2008, ne-am implicat in dezvoltarea segmentului de piata dedicat caștilor bluetooth si carkit-urilor portabile, demonstrand utilitatea lor in Romania. 

  • www.MultimediaShop.ro s-a lansat in decembrie 2004 sub forma de magazin online, cu specific in nisa produselor cu caracter accentuat multimedia pentru PC.
  • www.DualSiM.ro s-a lansat in februarie 2006 ca o noua sectiune cu specific concret, orientat spre noua tehnologie dual sim.

Incepand cu anul 2007, produsele multimedia pentru PC pe suport CD au disparut ca un efect al pietei si al extinderii internetului. In acest context de schimbari si in urma unui bang tehnologic in industria telefoanelor mobile dual sim cu efecte in vanzari record pentru noi ca unici importatori de telefoane dual sim in Romania la acel moment, www.DualSiM.ro devine domeniul principal, imaginea noastra recunoscuta in piata de catre clienti.

Caracterul magazinului se redefineste la finalul anului 2008 si isi gaseste identitatea intr-o noua nisa a echipamentelor de telecomunicatii cu caracter accentuat multimedia, funtionalitati inedite, functii duale, intr-un trend puternic ascendent cu produse noi in fiecare luna, ajungand astazi spre cateva sute de produse dedicate identitatii noastre.

  • Ianuarie 2012 - dupa 5 ani de evolutie, am lansat in Romania prima gama de telefoane dualsim si tablete inteligente cu Android, performante si accesibile. Am ascultat utilizatorii si speram ca am facut imposibilul sa devina posibil. Multumim pentru recomandari!
  • Mai 2012 - Kattara Telecom ™ devine distribuitor autorizat pentru divizia Lenovo Mobile. Marca ce deține supremația mondială în fiabilitate pentru laptop-uri, construieste acum si telefoane mobile. Noi, după 6 ani de experientă, am căutat să oferim cele mai rezistente telefoane dualsim din lume pentru ca voi, clienții, să nu mai veniți niciodată în service!

O data cu lansarea marcii Lenovo Mobile, am lansat in Romania si cel mai puternic smartphone Dual SiM 3G al momentului, Lenovo A750 bazat pe procesorul ARMv7 Cortex-A9 la 1Ghz, model ce s-a vandut intr-o singura luna de 3 ori mai bine decat toate celelalte marci de telefoane dual sim la un loc.

Lenovo, nascut din concernul IBM, a devenit in scurt timp producatorul de calculatoare numarul 1 modial depășind americanii de la HP, succesul sau fiind datorat utilizarii de tehnologii performante si inovative la un pret foarte bun, reusind in acelasi timp sa ofere si anduranta si fiabilitate.  

lenovo-gold-partner.jpg

 

 

Kattara Telecom SRL a primit certificarea "Lenovo 2015 Premium and Gold Partener".

 

Asteptam de la Lenovo modele senzationale cu performante de top la un pret rezonabil.

 


  • Iulie 2012 - Kattara Telecom ™ devine distribuitor autorizat JABRA pentru Romania, in urma celor mai bune rezultate in vanzari pe anul anterior.  

Jabra Authorized Dealer - Romania - Headsets & Speakerphone Division
Producatorul JABRA este inventatorul primei casti bluetooth din lume, dezvoltatorul tehnologiei DSP pentru reducerea zgomotului si compania ce a creat segmentul de piata dedicat castilor pentru telefoane mobile. Rezultatul fuziunii a doua companii din USA si Danemarca, JABRA reprezinta astazi varful tehnologiei caștilor fără fir.

Istoria de 20 de ani si reputatia marcii Jabra, ne fac cinste s-o promovam in Romania.

 

  • Octombrie 2014 - ne implicam in distributia HUAWEI si noua linie de telefoane HONOR, după ce producatorul ne-a demonstrat o intentie fermă spre continuarea și dezvoltarea tehnologiei Dual SiM Full Active (DSFA) in propriul său laborator HiSilicon.

Huawei logo


Lucrând cu Huawei, descoperim o imensă dedicație pentru calitate fără compromis, pentru detalii fine și lux fără să fie scump.

După 6 luni de vânzări, în urma unui feedback excelent din partea clienților, noi, DualSiM.ro recomandăm telefoanele HUAWEI dual sim full active ca primă alegere, convinși că voi, clienții, veți fi uimiți de multumiți.

 

  • August 2015 - ne implicam in distributia Plantronics pentru România.

200px-plantronics-logo.svg.png Plantronics ne-a dovedit că sunt cei mai buni prin cea mai avansată tehnologie utilitară de căști fără fir, suportul de software cu actualizări online și cea mai bună experiență de service cu cea mai mică rată de defecțiuni. 

Plantronics devine cel mai performant producător de căști bluetooth.

 

  • Rămânem în continuare, dedicați tehnologiilor inovatoare în domeniul telecomunicațiilor.

 

DualSiM.ro ®   este marcă inregistrată a firmei Kattara Telecom S.R.L. - număr marcă OSIM 03285.

MultimediaShop ®  este marcă înregistrată a firmei Kattara Telecom S.R.L. - număr marcă OSIM 069631.

ShopMania.ro     

Ghidul tau autentic de shopping.

Price.ro

Lenovo - For those who do.